Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
eropuit

Kinderen nachtje uit zonder papa en mama: een vrije avond voor jou!

Gaat je kroost voor de eerste keer logeren bij opa en oma? Of bij een vriendje of vriendinnetje? Dan kan jij je alvast voorbereiden op een vrije avond, met een bezoek aan een restaurant zonder kindergekwebbel aan je oren. En daarna natuurlijk naar de bioscoop of het nachtleven in. Wist je dat een avondje alleen met je partner dezelfde rustgevende uitwerking kan hebben als een hele week vakantie? Je kunt natuurlijk ook een bed & breakfast boeken of, als de kinderen een heel weekend weg blijven, gebruik maken van een van de voordelige arrangementen die de meeste hotels bieden.

Laat de kids wel goed voorbereid op pad gaan. Behalve een set schone kleren, tandenborstel en eventueel voldoende luiers is het netjes om een eigen handdoek mee te geven. En vergeet niet om de dekbedden voor de kinderen in te pakken met een schoon overtrek, tenzij de oppasouders expliciet hebben aangegeven dat ze die voor ze klaar hebben liggen. En vergeet natuurlijk ook niet om een cadeau mee te geven voor de oppasouders!

Anke