Gerelateerde artikelen

  • Museum de Kantfabriek met exposities en meer Museum de Kantfabriek met exposities en meer
  • Veilig huis voor je kinderen Veilig huis voor je kinderen
  • Sneeuwplezier ook in de zomer bij Skidome Sneeuwplezier ook in de zomer bij Skidome
  • Hoe scrappen en croppen Hoe scrappen en croppen
  • Letterbak maken van doosjes Letterbak maken van doosjes
  • Schildervakantie in Frankrijk Schildervakantie in Frankrijk
hobby

Unieke workshop cire perdue bronsgieten

Ieder jaar organiseren Maurice den Boer & Tanja Stokhof  workshops cire perdue bronsgieten. Het gaat om een driedaagse cursus waarbij het hele proces van bronsgieten wordt doorlopen. Ook deze keer worden de workshops gehouden in twee weekends zodat de mallen al de volgende dag uitgehakt kunnen worden in plaats de week erop. Op de tweede cursusdag kunt u zelf ook aanwezig zijn bij het bronsgieten en meehelpen met de gietsessie bij gietcollectief sculptuur, waar de beelden gegoten zullen worden.
De workshop bronsgieten is geschikt voor iedereen, van absolute beginner tot gevorderde. U dient vooraf zelf thuis een beeld in was te boetseren waarmee we aan de slag kunnen gaan. Alle stappen van het maken van een bronzen beeld komen aan bod en na afloop van de cursus gaat iedereen naar huis met zijn of haar eigen beeldje in brons!

Wilt u zich inschrijven voor een van deze workshops en/of wilt u meer informatie, surf dan naar mauricedenboer.nl