Gerelateerde artikelen

  • Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem
  • Grote kerstmarkt Keukenhof Grote kerstmarkt Keukenhof
  • Leukste evenementen RAI Amsterdam Leukste evenementen RAI Amsterdam
  • Middeleeuwen in Amsterdam Middeleeuwen in Amsterdam
  • Kasteelfeest en hoe larpen Kasteelfeest en hoe larpen
  • Kindercorso en bloemencorso Kindercorso en bloemencorso
eropuit

Gratis oogstfair is sfeervol evenement

Ieder jaar in het laatste weekend van augustus (30-31 aug. en 1 sept. 2012) organiseert Het Hoogeland, een bijzonder tuincentrum, een Oogstfair.  Het tuincentrum Het Hoogeland heeft een sfeervolle winkel, een gezellig tuincafé en inspirerende modeltuinen van beroemde tuinarchitecten.
In de afgelopen jaren is de gratis Oogstfair uitgegroeid tot een sfeervol evenement tussen zomer en herfst. Drie dagen lang is voor iedereen wat te beleven. Naast de diverse standhouders zijn er veel activiteiten. Zoals demonstraties bloemschikken en pompoen snijden, een rondrit maken in een huifkar, een ritje in de draaimolen en kinderen kunnen geschminkt worden. Tussen de activiteiten door is het heerlijk slenteren langs de kraampjes en tenten met bijzondere waren van geselecteerde leveranciers.
Voor een overzicht wat er te doen is naast de standhouders, demonstraties en proeverijen, klik op : hoogeland.nl

Adresgegevens 
Het Hoogeland, Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen.
Vanaf de A1 neemt u afrit 20 (Apeldoorn-Zuid / Beekbergen) en aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf. Aan het eind gaat u met de bocht mee naar rechts en vervolgens direct linksaf (Hansengraaf). Bij de driesprong meebuigen naar rechts (Tullekensmolenweg). Na ongeveer 800 meter slaat u linksaf (van Limburg Stirumweg).