Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
  • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
eropuit

Een nieuwe kant van Londen ontdekken

Online reisbureau Expedia heeft een video-reeks gemaakt waarbij ze tips geven over Londen. Er is namelijk meer te zien in Londen dan de Big Ben of Buckingham Palace. Wellicht komen deze tips van pas bij een tweede of derde bezoek aan de Britse hoofdstad.  De komende weken zullen we een aantal video’s publiceren met leuke tips.

In de eerste video zie je dat er meer te doen is in Oost-Londen, zoals Regent’s Canal. Dit is een van de weinige rustige en stille plekken in de stad. Regent’s Canal is de toegangspoort van de Londense grachten, omringt met veel groen. In deze wijk is het mogelijk om zelf sportief bezig te zijn, je kan er namelijk kanoën, maar er zijn ook genoeg shopmogelijkheden. De woonboten die er in de grachten liggen zijn veelal winkeltjes. Uiteraard bevinden zich er ook genoeg kroegjes om even te relaxen. Houd je van een artistieke sfeer, dan ben je hier op je plek.

Regent’s Canal –

YouTube voorvertoningsafbeelding

Het volgende  filmpje neemt je mee naar Camden Town, de Britse metropool in het noorden van Londen. Hier zie je waar de bands Blur en Oasis zijn begonnen. De gids van Expedia neemt een kijkje in de poptempel waar het allemaal begon.  Verder zie je de gezellige straatjes van de Stables Market waar je overal kan snuffelen tussen kleding en je kan genieten van eten uit allerlei werelddelen.

Camden Town –

YouTube voorvertoningsafbeelding

Rinske