Gerelateerde artikelen

  • Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier
  • Strandtas haken van plastic tasjes Strandtas haken van plastic tasjes
  • Muziekdoosje en speeldoosje maken Muziekdoosje en speeldoosje maken
  • Leukste evenementen RAI Amsterdam Leukste evenementen RAI Amsterdam
  • Middeleeuwen in Amsterdam Middeleeuwen in Amsterdam
  • Muziek leren componeren Muziek leren componeren
moeders

Spektakel in muziekcentrum Ziggo Dome

Pal naast de Amsterdam Arena is het afgelopen jaren hard gebouwd aan een nieuw muziekcentrum. Deze nieuwe muziektempel biedt plaats aan ruim 15.000 mensen. Hoewel de naam ‘Dome’ verwijst naar een koepel, zijn er geen ronde vormen, maar is het een grote dobbelsteen van 30 meter hoog. Het gebouw is speciaal ontworpen voor concerten en is op alle manieren geoptimaliseerd om op iedere plek van de muziek te genieten.

Artiesten
In juni 2012 werd de Ziggo Dome in gebruik genomen met concerten van niemand minder dan Marco Borsato en Pearl Jam. Vanaf september 2012 wordt het muziekcentrum echt in gebruik genomen met artiesten die tot de verbeelding spreken. Zo komt er een mooie mix aan artiesten optreden, zowel voor de jonge moeder als de wat oudere moeder zijn er goede redenen om af te reizen naar Amsterdam.
Artiesten die onder andere dit najaar in Amsterdam zullen gaan optreden op het podium van de Ziggo Dome zijn George Michael, Blof, Lady Gaga, Lionel Richie, Skunk Anansie, Radiohead en Jason Mraz. Zoals u ziet is er voor ieder wat wils.

Ziggo Xite
Klanten van Ziggo die digitale tv hebben kunnen sinds kort genieten van een nieuwe muziekkanaal op hun televisie: Ziggo Xite. Ziggo Xite is een muziekzender die vooral gericht is op Nederlandstalige muziek en het mooiste is dat de studio is gehuisvest in de Ziggo Dome. Dat betekent dat alle artiesten die optreden in de Ziggo Dome ook aanschuiven in de studio en in sommige gevallen zelfs een aantal nummers exclusief laten horen op deze zender. Ook zullen er delen van de concerten worden uitgezonden, ideaal als u vanwege uw kinderen thuis moet blijven. Dit najaar beloofd hoe dan ook te zorgen voor het nodige entertainment. Met dank aan de Ziggo Dome.

Ellen