Gerelateerde artikelen

  • Zinken emmer of gieter decoreren Zinken emmer of gieter decoreren
  • Brievendoos maken van schoenendoos Brievendoos maken van schoenendoos
  • Bermboeket op tafel met wilde bloemen Bermboeket op tafel met wilde bloemen
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
hobby

Eigen poster ontwerpen

Met illustraties als bloemen, vlinders, hartjes en slingers én een persoonlijke tekst ontwerp je je eigen poster. Je gebruikt de mooiste dessins, kleuren en stijlen. Modern of klassiek, vrolijk of aandoenlijk, vintage of retro. Je kiest zelf het lettertype en een achtergrondkleur. Ook kune je een eigen foto egbruiken om de poster nog persoonlijker te maken.

Geen inspiratie?
Maak gebruik van de voorbeeldposters. Geheel naar smaak zijn de bijzondere ontwerpen te personaliseren met eigen tekst en beeld. Het resultaat is een blikvanger in de woonkamer of misschien wel op kantoor, in een mooie lijst of gewoon op de muur geplakt met maskingtape.

Een uniek cadeau of leuk voor jezelf. Het formaat van de poster is 30×40 cm. De bladen en pinterest staan vol met prachtige spreuken en posters. Je maakt nu de allermooiste posters gewoon zelf op Zelfkaartjes.nl. Een mooie tekst of kerst- of nieuwjaarswens, een poster geheel in eigen stijl. Een woordenwolk of collage met foto’s van bijzondere momenten maakt de poster tot een persoonlijk cadeau. Ga online heel eenvoudig zelf aan de slag om de perfecte poster te creëren.