Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
eropuit

Tina-dag XL is groots meiden weekend feest

Het grootste roze meidenfeest was in 2011 een waar succes. In 2012 wordt  het nog groter, nog gezelliger en nog rozer: De Tina-dag XL in 2012 wordt een heel weekend. En ook weer een knalroze feest.
Tina nodigt je uit om op zaterdag 22 en/of zondag 23 september 2012 samen met je dochter, buurmeisje of nichtje mee te feesten met alle andere Tina-fans. Tijdschrift Tina bestaat dit jaar 45 jaar en is elke week weer een feestje om te lezen. In het leukste tijdschrift voor meiden van 7 tot 12 jaar staan de grappigste strips, de beste tips en de bekendste vips.

PROGRAMMA:
Om 9.30 uur geven Iris en Lucien (bekend van Het Huis Anubis) het startsein voor het grootste meidenfeest van Nederland. Het belooft weer een groot feest te worden vol beauty, workshops, meet & greets, acteurs, schrijvers, tekenaars, games, spectaculaire attracties, shoppen, heel veel artiesten en nieuw dit jaar: Tina’s Knutselplaza. Een tent waar meiden kunnen deelnemen aan de leukste beauty- en knutselworkshops. En natuurlijk is er ook dit jaar de verkiezing van de Tina-girl.

Tenslotte vindt de lancering plaats van een aantal gloednieuwe unieke Tina producten (dit zal op zaterdag en zondag rond 13.45 plaatsvinden op het podium) en we trakteren de Tina-dag bezoekers op een feestelijk gebakje ter gelegenheid van het jubileum.

LOCATIE: Attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Kijk voor meer informatie op www.tinadag.nl