Gerelateerde artikelen

  • Pompoen uithollen als sfeerlicht Halloween Pompoen uithollen als sfeerlicht Halloween
  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Kaart maken met Hortensia bloemetjes Kaart maken met Hortensia bloemetjes
  • Kunst met kranten foto’s en knipsels Kunst met kranten foto’s en knipsels
  • Olifant knutselen met papier en rest materialen Olifant knutselen met papier en rest materialen
eropuit

Tweejaarlijkse papierkunst manifestaite in Den Haag en Rijswijk

De Papier Biënnale 2012 is in Rijswijk en Den Haag is wegens het overweldigende succes en lovende reacties verlengd. Een kijkje nemen in Museum Meermanno / Museum vh Boek in Den Haag kan tot 2 december 2012.
De tentoonstelling in Museum Rijswijk loopt nog langer door en is te zien tot en met 13 januari 2013.
Een biënnale is een tweejaarlijkse kunstmanifestatie en deze manifestatie is met internationale kunstenaars die werken met boeken en letters en hun spectaculaire installaties, films en kunstwerken tonen. Geweldig om te zien en te ervaren wat er allemaal met papier kan.
Alle informatie bij www.meermanno.nl

“Een stroom van honderden boeken die naderhand bevroren is, zo oogt een installatie van Alicia Martin. Buiten, in weer en wind, op een plaats waar anders nooit boeken te zien zijn. Als ‘sculpturen van letters’, ‘typografische mobiles’ of ‘visuele gedichten’ worden de installaties van Ebon Heath omschreven. Hij haalt letters uit hun tweedimensionale vlak en hangt ze op in wervelende vormen in de ruimte.”