Gerelateerde artikelen

  • Recept Italiaans geroosterd brood Recept Italiaans geroosterd brood
  • Italiaans brood focaccia recept Italiaans brood focaccia recept
  • Kussen versieren met organza rozen Kussen versieren met organza rozen
  • Kerstuitjes in de kerstvakantie Kerstuitjes in de kerstvakantie
  • Film Die laatste zomer is prachtige roman Film Die laatste zomer is prachtige roman
  • Film Amy vertelt uniek levensverhaal Film Amy vertelt uniek levensverhaal
eropuit

FLIMTIP: Love Is All You Need is romantische komedie

Dé romantische komedie van dit najaar 2012 is “Love Is All You Need” met Pierce Brosnan. In het zonnige en pittoreske Italiaanse plaatsje Sorrento zal het feestelijke huwelijk plaatsvinden van een jong Deens stel. Niets lijkt een fantastische trouwdag in de weg te staan, totdat hun families arriveren. Philip (Pierce Brosnan), de vader van de bruidegom, is een verbitterde weduwnaar. Ida (Trine Dyrholm), de moeder van de bruid, die nog aan’t herstellen is van chemotherapie, heeft net ontdekt dat haar man haar bedriegt met zijn jonge secretaresse. Philip en Ida ontmoeten elkaar wanneer ze op weg zijn naar Italië voor de bruiloft. Na een moeizame start groeien Philip en Ida naar elkaar toe, terwijl het bruidspaar vlak voor hun huwelijk voor grote verrassingen komt te staan… Zal het ja-woord uiteindelijk toch gegeven worden?

Een warm, grappig en uit het leven gegrepen verhaal over de moed om je leven een andere wending te geven, ook wanneer je denkt dat dit te laat is.

YouTube voorvertoningsafbeelding