Gerelateerde artikelen

  • Bijen houden tips en belangrijke informatie Bijen houden tips en belangrijke informatie
  • Stoepkrijt dat kinderen fijn vinden Stoepkrijt dat kinderen fijn vinden
  • Schminkvoorbeelden en hoe schminken Schminkvoorbeelden en hoe schminken
  • Rozen maken van esdoorn bladeren Rozen maken van esdoorn bladeren
  • Gluurpop maken en wat is het Gluurpop maken en wat is het
  • Uitleven en genieten in ruig natuurgebied Uitleven en genieten in ruig natuurgebied
moeders

Ouders en kinderen DOE MEE en beleef de natuur met OERRR

Met het initiatief OERRR beleven kinderen met hun ouders de natuur en het buitenleven. OERRR gaat in de herfstvakantie 2012 van start en staat voor alles wat je buiten gedaan moet hebben voor je echt volwassen bent.

Extra leuk is dat ouders hun kinderen kosteloos voor OERRR kunnen aanmelden. Kinderen krijgen dan elk kwartaal een nieuwe set uitdagende OERRR kaarten thuis gestuurd, waarmee ze allemaal dingen van OERRR kunnen doen, zoals een regenworm lokken, een bladerdeken maken of een boomstam bewandelen. OERRR is hiermee een leuke (herfstvakantie)tip voor ouders om met de kids weer de natuur te beleven, met als aftrap de eerste OERRR kaarten die net voor de herfstvakantie uitkomen.

En nu hop hop hop, allemaal je kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes hier aanmelden!