Gerelateerde artikelen

  • Rozen van papier en papieren rozen maken Rozen van papier en papieren rozen maken
  • Oude lampenkap nieuwe look geven Oude lampenkap nieuwe look geven
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Mini taartje breien en/of haken met patroon Mini taartje breien en/of haken met patroon
  • Terras en balkon groen in de winter Terras en balkon groen in de winter
hobby

Uniek, speciaal, op maat, bijzonder, met liefde, opvallend en kwalitatief

Uniek, speciaal, op maat, bijzonder, met liefde, opvallend en kwalitatief! Allemaal termen die we mogen gebruiken als we creatief Nederland omschrijven. In dit kleine landje loopt het over van creatief talent en ilovehomemade.nl probeert al deze talenten bij elkaar te brengen. Taarten, sieraden, poncho’s, kraamcadeautjes, schilderijen of lakentjes, zij verzamelen het en tonen het aan een groter publiek. Ook staat de site altijd open voor nieuwe producten en nieuwe categorieën.

ilovehomemade.nl is begonnen uit een eigen hobby. Zij zijn namelijk echt gek op homemade artikelen! Vooral op het moment dat hun dochters werden geboren begon deze interesse echt te groeien. Op maat gemaakte lakentjes voor hun oude familiewieg was de eerste zoektocht en zo kwamen ze steeds meer prachtige producten tegen. Maar het was wel iedere keer weer een zoektocht! De mooiste en origineelste producten lijken wel thuis te liggen bij de makers. Zonde! Hier wilde zij graag verandering in brengen. En met succes! Zij zijn nu een paar maanden online en zien de bezoekersaantallen groeien, het aantal adverteerders neemt toe en hun enthousiasme is nu helemaal niet meer te stoppen. Ze hebben de smaak te pakken en vragen iedereen te beginnen met bakken, haken, plakken, knippen, verven, naaien en verzinnen! Creatief bezig zijn is geweldig.
We all love it!

De site biedt iedereen een adverteerplekje. Je blijft eigenaar van je artikelen en de kopers nemen direct contact met je op. Zo kan je zelf alle regie in handen houden en iedereen een op maat gemaakt artikel leveren. Ze vragen voor een advertentie wel een kleine bijdrage maar daar krijg je dan ook een hoop voor terug!

Ze zien je graag terug op hun site en als je interesse hebt doen ze je graag een op maat gemaakt voorstel.

Beatrice en Sefanja