Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Pointillisme oefening met inspirate van kunstenaar Pointillisme oefening met inspirate van kunstenaar
  • Goed gesprek met puber tips Goed gesprek met puber tips
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
moeders

Zorgapp is handig en verstandig voor ouders en kinderen

De handige app is bedoeld voor iedereen die (beginnende) klachten wil bijhouden met tekst en foto’s van volwassenen en kinderen. Noteer de afspraak met de dokter, kinderarts  of therapeut in de app. Gebruik de  reminder om je oefeningen of je medicijnen niet te vergeten.
Wanneer je naar een arts gaat, heb je alle belangrijke informatie in de Mijn Zorgcoach app bij de hand. Je geeft makkelijker antwoorden én je weet waar je zelf naar moet vragen. Handig als je bijvoorbeeld last hebt van je rug en het verloop van de pijn wilt bijhouden. Of als je de ontwikkeling van een moedervlek wilt volgen.
Of :

Tekenbeet onthouden
Gebeten door een teek? Maak een foto van de plek waar je de teek weghaalde. Stel een herinnering in, die helpt elke dag even te kijken om te zien of de huid rond de beet niet rood wordt. Wordt de beet rood of vormt zich een kring? De bijgehouden informatie helpt jouw arts snel bij het stellen van de diagnose.

Downloaden

Hebt u een iPhone of Android smartphone? Download de Mijn Zorgcoach app van Agis dan gratis in de iPhone store of de Android Play Store.