Gerelateerde artikelen

  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Haakpatroon kleine sneeuwpop haken Haakpatroon kleine sneeuwpop haken
  • Kersthangers maken met kinderen Kersthangers maken met kinderen
moeders

Originele Kerst en Sinterklaas cadeautjes

De feestdagen komen er aan. Met naderende intocht van Sinterklaas en de komst van de Kerstman gaan de kinderen weer aan de slag met wenslijstjes.  “Wat zullen we dit jaar krijgen?”  is een vraag die begin november al door alle hoofdjes heen gaat.

Voor alle moeders weer een opgave alle cadeautjes op tijd te verzamelen om een glimlach op het gezicht van hun koter(s) te laten verschijnen.  Om het wat tijdsefficiënter te maken heeft Greetz voor wat betreft de kerstcadeautjes een handige oplossing. In onze nieuwe online Kerstcadeautjes shop , kunnen moeders gemakkelijk online kerstcadeautjes (als speelgoed, knuffels en snoepgoed ) bestellen.  En natuurlijk ook echte warme Burlington sokken voor vader). Gemakkelijk thuisbezorgd en besteld vanachter de PC. Ideaal!