Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken
moeders

Originele Kerst en Sinterklaas cadeautjes

De feestdagen komen er aan. Met naderende intocht van Sinterklaas en de komst van de Kerstman gaan de kinderen weer aan de slag met wenslijstjes.  “Wat zullen we dit jaar krijgen?”  is een vraag die begin november al door alle hoofdjes heen gaat.

Voor alle moeders weer een opgave alle cadeautjes op tijd te verzamelen om een glimlach op het gezicht van hun koter(s) te laten verschijnen.  Om het wat tijdsefficiënter te maken heeft Greetz voor wat betreft de kerstcadeautjes een handige oplossing. In onze nieuwe online Kerstcadeautjes shop , kunnen moeders gemakkelijk online kerstcadeautjes (als speelgoed, knuffels en snoepgoed ) bestellen.  En natuurlijk ook echte warme Burlington sokken voor vader). Gemakkelijk thuisbezorgd en besteld vanachter de PC. Ideaal!