Gerelateerde artikelen

  • Recept met peervormige pompoen Recept met peervormige pompoen
  • Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Recept snelle gezonde soep Recept snelle gezonde soep
  • Eten haken zoals taartje pizza wrap en ijsco Eten haken zoals taartje pizza wrap en ijsco
  • Garneren garnering origineel Garneren garnering origineel
eropuit

Jaarlijks een gezond dagje uit

De Nationale Gezondheidsbeurs is de grootste beurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Ieder jaar in januari vindt deze beurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Middels vier overzichtelijke zones: Medisch, Eten & Drinken, Verzorging en Sport & Wellness, geeft deze beurs bezoekers een compleet overzicht van alles wat met gezondheid te maken heeft.

De kracht van de beurs
Gezond leven is een breed onderwerp. Gezondheid omvat niet (langer) het verschil tussen gezondheid en ziekte, het is meer dan dat. Hoe gezond we zijn wordt bepaald door wat we eten en drinken, hoe vaak en óf we sporten, onze dagelijkse huid-, haar-, en mondverzorging, medische klachten, etc. Deze onderwerpen ziet u terug in de opzet van de beurs.

Interactief karakter
Naast het verkrijgen van informatie is er voor de bezoeker zelf ook veel te doen. Zo kunnen zij gratis hun gezondheid laten testen door middel van diverse gezondheidstesten die worden aangeboden, zoals een oog-, hoor- of tandveelcheck. Daarnaast zullen diëtistenconsulenten en andere deskundigen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Dit maakt de Nationale Gezondheidsbeurs een aantrekkelijke beurs met een zeer interactief karakter.

Paviljoens
Binnen de vier aandachtsgebieden zijn er verschillende paviljoens gecreëerd waar wordt samengewerkt met diverse beroepsorganisaties.  Zo is er o.a. een Mond-, Oor-, Voeten- en Voedingspaviljoen waarbij respectievelijk wordt samengewerkt met mondhygiënisten, gehoorprofessionals, pedicures en diëtisten. Deze paviljoens omvatten slechts een greep uit het brede en diverse exposantenaanbod.

Voor de juiste data, openingstijden en toegangskaarten bestellen in de voorverkoop met een korting van € 3,50 per kaart doe je via www.denationalegezondheidsbeurs.nl
Kinderen t/m 12 jaar gratis entree.