Gerelateerde artikelen

  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
  • Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier
  • Gratis kleine baby borduurpatronen Gratis kleine baby borduurpatronen
  • Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes
  • Kleine tuin lampion zelf maken Kleine tuin lampion zelf maken
moeders

Baby naam zoeken en vinden met een app

Aanstaande ouders kunnen nu op een slimme manier de leukste naam voor hun baby vinden. Je kunt samen een lijstje met favoriete namen bijhouden, je vrienden suggesties laten doen en daarna de uiteindelijke naam kiezen.

  1. Je start het zoeken naar een mooie naam voor je baby door te kiezen uit verschillende categorieën, zoals Fries, Scandinavisch, Hollands, natuurnamen, religieus, beroemde namen enz.
  2. Bij elke naam kun je de betekenis lezen en je kunt de naam opslaan in je favorieten. Staat er een naam niet in de database? Dan kun je hem toch toevoegen aan je favorieten, en ook de naam insturen zodat de redactie hem alsnog kan toevoegen.
  3. Uniek: installeer de app ook op de telefoon van je partner en houd samen een favorietenlijstje bij. Zie welke namen jouw partner leuk vindt én welke namen jullie allebei leuk vinden. Zo kom je samen tot de leukste naam voor je kind.
  4. Ben je nieuwsgierig naar welke namen jouw vrienden bij je kind vinden passen? Nodig je vrienden dan via de app uit één of meerdere suggesties te doen: je vrienden kunnen via een e-mail uitnodiging online een naam insturen. Deze komt dan middels een push notificatie bij je binnen, zodat je de suggestie, als je ‘m leuk vindt, aan je favorieten kan toevoegen.

Babynamen+ is verkrijgbaar in de App Store voor € 1,79 (binnenkort ook in de Play Store).