Gerelateerde artikelen

  • Brievendoos maken van schoenendoos Brievendoos maken van schoenendoos
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Bewaardoos maken met schoenendoos Bewaardoos maken met schoenendoos
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken
hobby

Persoonlijk Sinterklaas cadeau: schoenen zelf inkleuren

Er is een ultiem Sinterklaas cadeau bedacht. Een nieuw soort sneaker die volledig door kinderen in te kleuren is. De sneakers worden in het wit geleverd met een speciale inkleurkit. Dus sneakers om zelf in te kleuren. Een praktisch en creatief cadeau, anders dan anders.

De limited edition sneakers zijn uitsluitend online te bestellen via Dolcis.nl en Intreza.nl

Sneakers die een kunstenaar of kunstenares naar boven halen
Op het eerste gezicht lijken het een paar gewone witte sneakers. Als hij of zij de schoenen uitpakt zal het gezichtje in eerste instantie wat verbaast zijn. Maar daar komt snel verandering in! De Dolcis kindersneakers worden namelijk geleverd met watervaste stiften in 6 trendy kleuren. Het begin van een paar kunstzinnige en unieke schoenen is er. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan heeft Dolcis nog een leuke tip: ga eens langs bij een fourniturenwinkel voor imitatieleren bloemetjes, studs of andere fancy items. Laat je wel goed adviseren, niet alles is geschikt voor schoenen en regen.