Gerelateerde artikelen

  • Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Persoonlijk item op je outfit maken Persoonlijk item op je outfit maken
hobby

Persoonlijk Sinterklaas cadeau: schoenen zelf inkleuren

Er is een ultiem Sinterklaas cadeau bedacht. Een nieuw soort sneaker die volledig door kinderen in te kleuren is. De sneakers worden in het wit geleverd met een speciale inkleurkit. Dus sneakers om zelf in te kleuren. Een praktisch en creatief cadeau, anders dan anders.

De limited edition sneakers zijn uitsluitend online te bestellen via Dolcis.nl en Intreza.nl

Sneakers die een kunstenaar of kunstenares naar boven halen
Op het eerste gezicht lijken het een paar gewone witte sneakers. Als hij of zij de schoenen uitpakt zal het gezichtje in eerste instantie wat verbaast zijn. Maar daar komt snel verandering in! De Dolcis kindersneakers worden namelijk geleverd met watervaste stiften in 6 trendy kleuren. Het begin van een paar kunstzinnige en unieke schoenen is er. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan heeft Dolcis nog een leuke tip: ga eens langs bij een fourniturenwinkel voor imitatieleren bloemetjes, studs of andere fancy items. Laat je wel goed adviseren, niet alles is geschikt voor schoenen en regen.