Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Dribbel DMC gratis borduurpatroon Dribbel DMC gratis borduurpatroon
  • Pannenlap jurkje gratis haakpatroon Pannenlap jurkje gratis haakpatroon
  • Haakpatroon kleine sneeuwpop haken Haakpatroon kleine sneeuwpop haken
  • Breipatroon beer en naaipatroon berenkleding Breipatroon beer en naaipatroon berenkleding
  • Gratis patroon handtas en enveloppe-tas Gratis patroon handtas en enveloppe-tas
hobby

Origineel Sinterklaas cadeau met extra surprise

Sint is weer in het land. Dat betekent dat u binnenkort weer gerommel op de daken hoort van Sint en zijn trouwe schimmel Amerigo. De pieten strooien met pepernoten en er worden weer lootjes getrokken. Maar wat geeft u dit jaar cadeau? En wat gaan we voor surprise maken?

De Nationale Tijdschriftenbon heeft de oplossing hiervoor gevonden. Een prachtig cadeau geschikt voor iedereen, nu met een gratis surprise! De Nationale Tijdschriftenbon is een kadobon voor een abonnement op meer dan 350 tijdschrift- en dagblad abonnementen naar keuze. Zo zit er altijd wel iets leuks bij. Deze giftcard is dus voor iedereen leuk om te geven en te ontvangen.

Speciaal voor Sinterklaas krijgt u bij uw bestelling een gratis surprise. Deze leuke surprise kunt u zelf eenvoudig in elkaar zetten. U print het PDF-bestand, knipt deze vervolgens uit en zet het gemakkelijk in elkaar. De printbare bon en de kadobox passen in de surprise. Optioneel kunt u kiezen voor de leuke kadobox in Sinterklaasverpakking. Dit maakt uw cadeautje helemaal af. Natuurlijk kunt u er ook nog een leuk Sinterklaas gedicht aan toevoegen!

Nog snel een kadootje voor Sint nodig? Deze giftcard kunt u ook online bestellen en direct printen. Zo heeft u het cadeau meteen in huis.
Bestel uw Sinterklaaskado op NationaleTijdschriftenbon.nl en ontvang een gratis surprise!

Nicole