Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
hobby

Tip voor Sinterklaas of Kerst cadeau

Online je eigen kwartetspel maken. Het maken van een spel is makkelijk: je kiest je leukste foto’s en verzint er zelf teksten bij. Alles kan: een familiekwartet met oude ingescande foto’s, een hilarisch vriendenkwartet of een levensloopkwartet voor die ene bijzondere persoon. Geen drama’s met het downloaden van een programma op je computer: alles gaat makkelijk en snel via de website kwartetcadeau.nl
Na bestelling worden de kwartetten gedrukt en verzonden in een mooi speldoosje.

Sinterklaas Kerst actie
Bestellen is nu extra leuk. In november en december heeft KwartetCadeau een tijdelijke actie: bij bestelling van een kwartetspel krijg je gratis een limited edition speldoosje met een uniek ontwer . Na deze periode is dit speciale feestdoosje niet meer te verkrijgen en op = op! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de actiepagina: kwartetcadeau.nl/page/feestdagen