Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
hobby

Tip voor Sinterklaas of Kerst cadeau

Online je eigen kwartetspel maken. Het maken van een spel is makkelijk: je kiest je leukste foto’s en verzint er zelf teksten bij. Alles kan: een familiekwartet met oude ingescande foto’s, een hilarisch vriendenkwartet of een levensloopkwartet voor die ene bijzondere persoon. Geen drama’s met het downloaden van een programma op je computer: alles gaat makkelijk en snel via de website kwartetcadeau.nl
Na bestelling worden de kwartetten gedrukt en verzonden in een mooi speldoosje.

Sinterklaas Kerst actie
Bestellen is nu extra leuk. In november en december heeft KwartetCadeau een tijdelijke actie: bij bestelling van een kwartetspel krijg je gratis een limited edition speldoosje met een uniek ontwer . Na deze periode is dit speciale feestdoosje niet meer te verkrijgen en op = op! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de actiepagina: kwartetcadeau.nl/page/feestdagen