Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Haakpatroon kleine sneeuwpop haken Haakpatroon kleine sneeuwpop haken
  • Kersthangers maken met kinderen Kersthangers maken met kinderen
  • Kerst decoratie met markeerstift en plastic sheet Kerst decoratie met markeerstift en plastic sheet
moeders

Kerstboodschappen met recept online bestellen

De nieuwste online trend van online boodschappen doen: alle ingrediënten en de recepten voor een uitgebreid kerstdiner kun je bij HelloFresh via internet bestellen. Met één druk op de knop haal je dus de kerstboodschappen in huis!

HelloFresh heeft een uitgebreid en culinair kerstmenu ontwikkeld dat via internet te bestellen is. Alle ingrediënten hiervoor en het recept waarin alle voorbereidingen stap voor stap worden uitgelegd worden vervolgens vlak voor kerst aan huis bezorgd.

  1. Geen gedoe met boodschappen
    HelloFresh neemt je die stress uit handen: het menu staat al vast en de boodschappen worden voor je gedaan. Het leukste gedeelte van het kerstdiner mag je zelf doen: koken en opeten!  

Kerstmenu
Het kerstmenu bestaat uit drie gangen:
*** een bisque van Noordzeegarnalen,
*** gevolgd door een rollade van Twents kalfsvlees gevuld met truffeltapenade
*** Het dessert is een luchtige mascarpone met in cognac gemarineerde grapefruit.
De gerechten worden gemaakt van verse en bijzondere ingrediënten van verschillende leveranciers. Veel van de producten in de Kerstbox, zoals de rollade, de garnalen en de bospeen, komen van Hollandse bodem. Bovendien bevat de box verse kruiden zoals dragon, bieslook en peterselie.

HelloFresh
HelloFresh verkoopt de Kerstbox naast haar reguliere assortiment. Het bedrijf bezorgt wekelijks een box met gezonde recepten en verse ingrediënten bij mensen in heel Nederland aan huis. HelloFresh is in februari 2012 opgericht en is in het afgelopen half jaar sterk gegroeid. De onderneming begon met één soort box. Inmiddels verkoopt ze ook vegetarische boxen, fruitboxen en nu ook de Kerstbox. HelloFresh verwacht enkele honderden gezinnen dit jaar te helpen met het kerstdiner.