Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
eropuit

3FM Serious Request komt op voor babysterfte

Miljoenen baby’s hebben wereldwijd onze hulp hard nodig om te overleven. Een stille ramp die elk jaar maar liefst 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.
Kom naar de benefiet ochtend in de Holle Bolle Boom, heb een leuke dag met je kinderen en steun gelijk Serious Request.

16 december – vanaf 10:00 uur – De Holle Bolle Boom benefiet speelochtend
De Kraamvogel in actie voor 3FM Serious Request 2012
Het Glazenhuis in Enschede voor Babysterfte

Miljoenen baby’s hebben wereldwijd onze hulp hard nodig om te overleven. Een stille ramp die elk jaar maar liefst 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

Omdat De Kraamvogel als de grootste kraamzorgorganisatie in Nederland dagelijks maatschappelijk betrokken is bij kraamzorg, steunt zij de Serious Request-actie dit jaar voor babysterfte van harte. De Kraamvogel Regio Noord-Holland organiseert daarom op 16 december 2012 een benefiet speelochtend in speelparadijs De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn onder het motto ”kinderen spelen voor kinderen”.

Activiteiten De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn
De speelochtend “Kinderen spelen voor kinderen” staat in het teken van Serious Request 2012 en is bedoeld om  zoveel mogelijk geld op de halen voor het goede doel. Een deel van het entreegeld gaat rechtstreeks naar Serious Request. Daarnaast zijn er een tal van leuke activiteiten voor jong en oud en zijn er marktkraampjes aanwezig met o.a. kinderkleding, speelgoed, lekkers en veel mooie producten. Van elk verkocht product gaat een deel naar Serious Request 2012. Daarnaast kunnen de aanwezige kinderen gratis op de foto met de De Kraamvogel mascotte Bobbi en/of Koning Pa-Radijs. Tevens kan, tegen een kleine vergoeding, de foto vast worden gelegd op canvas. Speciaal voor alle Bobbi fans zijn er ook boekjes te koop die men kan laten signeren door Monica Maas, de illustrator van Bobbi. Natuurlijk gaat ook een deel van deze opbrengsten naar Serious Request.

Kortom: beleef een leuke ochtend en steun tevens Serious Request 2012 met de “kinderen spelen voor kinderen” actie van De Kraamvogel in speelparadijs De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn. Samen op de bres voor Serious Request 2012!

  • Datum: 16 december
  • Tijdstip: 10:00 – 13:30 uur
  • Locatie: De Holle Bolle Boom, Bongerdlaan 3, Tuitjenhorn (www.hollebolleboom.nl)