Gerelateerde artikelen

 • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
 • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
 • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
 • Haakpatroon kleine sneeuwpop haken Haakpatroon kleine sneeuwpop haken
 • Kersthangers maken met kinderen Kersthangers maken met kinderen
 • Kerst decoratie met markeerstift en plastic sheet Kerst decoratie met markeerstift en plastic sheet
eropuit

Sfeervol eropuit in december en rond Kerstmis

Genieten van de sfeervolle kersttijd kan natuurlijk heel goed in en om je eigen huis. Maar wil je toch een beetje extra sfeer met duizenden lichtjes, bijzonder theater en romantische verhalen en muziek, dan vind je hieronder enkele originele ideeën om te ervaren, beleven en van te genieten.

 • De winterparade, een variant op het zomerse rondreizende festival, staat in de maand december tot begin januari op bijzondere locaties in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Nijmegen en Utrecht met een 120 meter lange tafel:  “Theater aan tafel”.
 • Bezoek de winter Efteling met de gezellige kampvuren, live entertainment, winterse warmte en feeëriek verlichte sprookjes. Ook een overdekte ijsbaan, KinderWinterWonderland en een echte sneeuwglijbaan en langlaufbaan maken het compleet.
 • Romantiek van Charles Dickens beleven in het historische en sfeervolle Bergkwartier van Deventer.  Van Scrooge tot Oliver Twist, van mr Pickwick tot de Christmas Carol Singers….. de toegang is gratis.
  Actuele informatie vind je bij dickensfestijn.nl
 • Naar het lichtjesfeest in Gouda met vele stadswandelingen, staattheater, concerten en gratis bezoek aan musea en dat alles verlicht door kaarsen met als hoogtepunt het ontsteken van de lichtjes in de enorme kerstboom terwijl duizenden aanwezigen meezingen met kerstliedjes.
  Lees de actuele informatie bij goudabijkaarslicht.nl
 • Winter Magic Amsterdam met extra verlichte bruggen en boten. Combineer bijvoorbeeld je bezoek aan Artis met de sfeervolle activiteiten in Amsterdam.
 • Kaarslichtconcert in de portugese Synagoge in Amsterdam
 • Paleis van de Weemoed is een zondagavond show en diner in een entourage met veel pluche en rood fluweel.
  Surf naar paleis-van-de-weemoed.nl
YouTube voorvertoningsafbeelding

WINTERPARADE :

YouTube voorvertoningsafbeelding