Gerelateerde artikelen

  • Film Die laatste zomer is prachtige roman Film Die laatste zomer is prachtige roman
  • Film Amy vertelt uniek levensverhaal Film Amy vertelt uniek levensverhaal
  • Film Zurich vertelt een drama Film Zurich vertelt een drama
  • Film Maps to the Stars over succes en gevolgen Film Maps to the Stars over succes en gevolgen
  • Films vertonen op gevels en ramen Films vertonen op gevels en ramen
  • Smurfen 2 en kat Azrael van tovenaar Gargamel Smurfen 2 en kat Azrael van tovenaar Gargamel
eropuit

FILMTIP: "Ernest en Celestine"is een hartverwarmende kinderfilm

Een hartverwarmende kinderfilm over een onwaarschijnlijke vriendschap
tussen een klein muisje en een grote beer. Je zou niet verwachten dat die twee dieren goede vrienden kunnen worden. Ernest en Celestine bewijzen het tegendeel. Als de dikke, hongerige beer Ernest in vuilnisbakken zoekt naar iets te eten, vindt hij het kleine muisje Celestine. Een smakelijk hapje, maar Celestine smeekt hem haar niet op te eten: “Als je me niet opeet, geef ik je wat je het liefste wil in de hele wereld!”
Vanaf dat moment haalt Celestine, terwijl ze haar eigen leven probeert te redden, dat van Ernest helemaal ondersteboven. Het is het begin van een bijzondere vriendschap die in de muizenwereld (de onderwereld) en de wereld van de beren (de bovenwereld) stof doet opwaaien, maar Ernest en Celestine overwinnen alle vooroordelen.

 

 

YouTube voorvertoningsafbeelding