Gerelateerde artikelen

  • Kleurenklok geeft grip op tijd Kleurenklok geeft grip op tijd
  • Genealogie is ook een hobby Genealogie is ook een hobby
  • Tablet kijktijd kinderen Tablet kijktijd kinderen
  • Besparen op telefoonkosten informatie voor moeders Besparen op telefoonkosten informatie voor moeders
  • Het Nieuwe koken met jouw digitaal kookboek Het Nieuwe koken met jouw digitaal kookboek
  • Digitale media maken en breken je kind Digitale media maken en breken je kind
moeders

Bloeddruk meten tijdens zwangerschap

Een bloeddrukmeter die tijd, spanning en onnodige stress bespaart. Met name bij de eerste zwangerschap krijgt 10 tot 15% van de vrouwen te maken met een te hoge bloeddruk. Echter, tijdens spreekuren merken vrouwen dat hun bloeddruk nog hoger is dan normaal als gevolg van de spanning die de meting met zich meebrengt. Daarom is er nu een draadloze bloeddrukmeter voor thuis die de gegevens automatisch doorstuurt naar een persoonlijk online gezondheidsdashboard dat overal en altijd bereikbaar is, ook voor verloskundigen en artsen.

Het handmatig bijhouden is niet meer nodig en de resultaten kunnen eenvoudig via de PC of smartphone gedeeld worden. De beveiligde omgeving toont grafieken, gemiddelden en ontwikkelingen per dag, week en maand. De hoogte van de bloeddruk kan namelijk wisselen, afhankelijk van factoren als moment, stemming en locatie. Dankzij de YouPulse krijgen vrouwen snel en gemakkelijk inzicht via het persoonlijke dashboard. De informatie kan gedeeld worden door iemand anders toegang te geven tot de pagina of door simpelweg een overzicht te downloaden en per e-mail te sturen.

Gemak
De YouPulse stuurt de gegevens volledig draadloos en automatisch naar het dashboard. Een belangrijk voordeel van de thuismeting, naast het ‘witte-jassen effect’ is dat je meer metingen kunt doen en daardoor een waarheidsgetrouwer beeld kunt schetsen. Zo kan ook gemakkelijk inzichtelijk worden gemaakt wat het verschil is tussen de ochtend- en de avondmeting.

Verkoopinformatie
De YouPulse bloeddrukmeter is vanaf begin december te koop via

Het handmatig bijhouden is niet meer nodig en de resultaten kunnen eenvoudig via de PC of smartphone gedeeld worden. De beveiligde omgeving toont grafieken, gemiddelden en ontwikkelingen per dag, week en maand. De hoogte van de bloeddruk kan namelijk wisselen, afhankelijk van factoren als moment, stemming en locatie. Dankzij de YouPulse krijgen vrouwen snel en gemakkelijk inzicht via het persoonlijke dashboard. De informatie kan gedeeld worden door iemand anders toegang te geven tot de pagina of door simpelweg een overzicht te downloaden en per e-mail te sturen.

Gemak
De YouPulse stuurt de gegevens volledig draadloos en automatisch naar het dashboard. Een belangrijk voordeel van de thuismeting, naast het ‘witte-jassen effect’ is dat je meer metingen kunt doen en daardoor een waarheidsgetrouwer beeld kunt schetsen. Zo kan ook gemakkelijk inzichtelijk worden gemaakt wat het verschil is tussen de ochtend- en de avondmeting.

Verkoopinformatie
De YouPulse bloeddrukmeter is te koop via www.youtrack.nl