Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
  • Gratis patroon handtas en enveloppe-tas Gratis patroon handtas en enveloppe-tas
  • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek

Auto maken met wegwerp materialen en bouwpakket

Een eigen auto maken uit de wegwerpmaterialen die je om je heen vindt. Je verzamelt  dozen, plastic flessen, dopjes, stof en andere spullen die niet meer worden gebruikt, en je knutselt er een auto van met behulp van het ongelooflijk leuke Makedo bouwsysteem, de Makedo Find & Make Car.

In de doos vind je 57 Makedo stukjes, een poster met instructies, en drie stickervellen met alles wat je in en om de auto nodig hebt, zoals bouten en moeren, een versnellingspook, een snelheidsmeter en andere lichtjes op de dashboard. Zoek de juiste materialen bij elkaar, en je bent klaar om weg te scheuren. De Makedo onderdelen zijn herbruikbaar, dus je kunt eindeloos aan je auto blijven sleutelen, of heel nieuwe voetuigen gaan bouwen!
De Makedo find & make car kopen doe je bij famstore.nl/makedo-find-make-car