Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Bewaardoos maken met schoenendoos Bewaardoos maken met schoenendoos
  • Eigen foto in kruissteek borduurpatroon Eigen foto in kruissteek borduurpatroon
  • Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken
  • Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven
eropuit

Tagger Bags zijn persoonlijke schoudertassen

Valentijnsdag komt eraan, paniek voor mannen?? Want wat moet je je vriendin/vrouw nu weer geven om haar tevreden te houden? Tja, valt misschien niet mee om iets leuks te bedenken.
Ik laat in ieder geval wel even weten wat ik heel leuk zou vinden (naast het weekendje weg inclusief hot stone massage die al op het programma staat 😉 ). Het is niet een onwijs romantisch cadeau, maar wel origineel wel en handig.

De Taggerbag. Echt briljant. Ik hou van tassen en het liefst wil ik zoveel mogelijk verschillende (welke vrouw niet?). Nou, dat kan dus heel eenvoudig met de taggerbag. Je kunt namelijk combineren. Je kunt de flap af en toe verwisselen, maar ook de tas zelf en het hengsel. Als je dus van alles een kleine voorraad inslaat, kun je onwijs veel verschillende tassen maken. Is het niet geweldig? Als je eropuit gaat, moet je je outfit inclusief tas natuurlijk kunnen aanpassen op wat je gaat doen 😉 Op de site van taggerbags kun je verkooppunten opzoeken en natuurlijk voorbeelden van stoere tassen.
En je ontwerpt de tas in enkele stappen naar jouw smaak.