Gerelateerde artikelen

  • Strandtas haken van plastic tasjes Strandtas haken van plastic tasjes
  • Heetste zomerboeken top 5 Heetste zomerboeken top 5
  • Tour de France creatief knutselen Tour de France creatief knutselen
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Grote kerstmarkt Keukenhof Grote kerstmarkt Keukenhof
  • Fietsen als hobby Fietsen als hobby
eropuit

Fiets- en wandelbeurs in Amsterdam Rai en wandelroute fietsroute

Ieder jaar in februari vindt de fiets- en wandelbeurs plaats in de Rai in Amsterdam. Met lezingen, workshops, alles over GPS en veiligheid. Er zijn themapaviljoens, kinderactiviteiten en wandelaars en fietsers die iedereen graag informeren over bestemmingen, routes en accommodaties in binnen- en buitenland.
Voor de juiste data en informatie surf je naar fietsenwandelbeurs.nl

En wat nu zo leuk is. De Telegraaf heeft een wandel- en fietsroute (7,5 km) uitgestippeld van het Centraal Station naar de Rai langs de Oudezijds Voorburgwal, Rokin, Spui, Bloemenmarkt, Leidsestraat, Leidseplein, Stadhouderskade, PC Hooftstraat, Vondelpark, Valeriusplein, Olympiaplein, Minervaplein en Beatrixpark.
De fiets- en wandelroute dowloaden en printen.