Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
moeders

Handige familieplanner en kinderen leren plannen

Afspraken worden in het gezin vaak op losse papiertjes genoteerd of we zetten het even snel in onze telefoon. We raken het kwijt of weten niet meer met wie we wanneer hadden afgesproken.
Met de familieplanner van Pimpelmees heb je een ideale oplossing om op een gezellige manier met het hele gezin de komende weken (vol) te plannen. Er is plek voor zes gezinsleden (papa, mama, dochter, zoon, hond, kat, etc) die elk een eigen diertje kiezen. Onder deze diertjes kunnen per dag verschillende bijzondere bezigheden worden opgeschreven. Elke week is op een aparte pagina geplaatst, wat een mooi overzicht biedt voor de afspraken die komende week gemaakt zijn.

Op deze manier leren kinderen spelenderwijs plannen, en vergeten papa en mama niet wanneer de sportles is. In de planner is ook ruimte voor notities en is er een pagina voor belangrijke informatie.
De warme, gezellige familieplanner van Pimpelmees is niet alleen leuk voor ouders maar ook handig voor kinderen en geheel in de stijl van Pimpelmees.
De familieplanner is te bestellen op pimpelmees.com