Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
moeders

Handige familieplanner en kinderen leren plannen

Afspraken worden in het gezin vaak op losse papiertjes genoteerd of we zetten het even snel in onze telefoon. We raken het kwijt of weten niet meer met wie we wanneer hadden afgesproken.
Met de familieplanner van Pimpelmees heb je een ideale oplossing om op een gezellige manier met het hele gezin de komende weken (vol) te plannen. Er is plek voor zes gezinsleden (papa, mama, dochter, zoon, hond, kat, etc) die elk een eigen diertje kiezen. Onder deze diertjes kunnen per dag verschillende bijzondere bezigheden worden opgeschreven. Elke week is op een aparte pagina geplaatst, wat een mooi overzicht biedt voor de afspraken die komende week gemaakt zijn.

Op deze manier leren kinderen spelenderwijs plannen, en vergeten papa en mama niet wanneer de sportles is. In de planner is ook ruimte voor notities en is er een pagina voor belangrijke informatie.
De warme, gezellige familieplanner van Pimpelmees is niet alleen leuk voor ouders maar ook handig voor kinderen en geheel in de stijl van Pimpelmees.
De familieplanner is te bestellen op pimpelmees.com