Gerelateerde artikelen

  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Oude gordijnen restylen en nieuwe look geven Oude gordijnen restylen en nieuwe look geven
  • Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier
  • Carnavalkleding als draagbare kunst Carnavalkleding als draagbare kunst
  • Mini hoge hoed maken voor de jaarwisseling Mini hoge hoed maken voor de jaarwisseling
  • Oude vaas recyclen en nieuwe look geven Oude vaas recyclen en nieuwe look geven
eropuit

Rotterdam Unlimited: nieuw groot evenement

Nieuw groot evenement in Rotterdam. Van 11 t/m 16 juni 2013  vindt dit evenement voor de eerste keer plaats. Dit grensverleggende festival dompelt Rotterdam zes dagen lang onder in de nieuwste ontwikkelingen uit de grote stad op het gebied van muziek, dans, letteren, theater en carnaval.
Op podia, in theaters, horeca en winkels van het Schouwburgplein, Hofplein, Churchillplein en verschillende locaties daartussen: Rotterdam Unlimited presenteert zich groots met een kleurrijk en toonaangevend internationaal cultuurprogramma.
Naast een aantal muziekgrootheden, waaronder Asaf Avidan, Nelson Freitas en Blitz The Ambassador, biedt het evenement ook programma aan in onder meer De Doelen. Rotterdam Unlimited presenteert zich uitgebreid in de binnenstad met veel straattheater (Labyrint) en een uitgebreide shopping experience.
Het programma op de buitenlocaties is gratis toegankelijk.
Dunya en Zomercarnaval
Rotterdam Unlimited neemt de bestaande Rotterdamse festivals Dunya en Zomercarnaval op in het evenement. De twee bekende publiekstrekkende festivals vallen daarmee vanaf 2013 weliswaar onder de vlag van Rotterdam Unlimited, maar zijn voor de vaste bezoekers niet verdwenen.
De activiteiten van Zomercarnaval, waaronder de wereldberoemde Straatparade, vinden op 15 juni plaats.
Alle uitgebreide informatie bij rotterdamunlimited.com