Gerelateerde artikelen

  • Uitleg tas knutselen met veel voorbeelden Uitleg tas knutselen met veel voorbeelden
  • Tas breien of haken met gratis patronen Tas breien of haken met gratis patronen
  • Recycle tas in retro en vintage Recycle tas in retro en vintage
  • Bouwplaten voor kinderen Bouwplaten voor kinderen
  • Oranje jurkjes voor jong en oud Oranje jurkjes voor jong en oud
  • Kinder stropdas patroon Kinder stropdas patroon
moeders

Stoere tassen voor stoere jongens

Het is niet altijd makkelijk een leuke jongenstas te vinden. Gelukkig presenteert De Kunstboer in de nieuwe collectie weer een aantal zeer coole boybays en rugzakken. De boybags zijn mooie jongenstassen van kunstleer die heel praktisch en ruim zijn en voorzien van een typische “Kunstboer”-print. Dat zijn nog eens coole tassen! Onze persoonlijke favoriet is “So What” waar een stoere hond met snor je aankijkt alsof je ‘m niets kunt maken.  Houd je meer van zeehonden met bril? Dan is de boybag “Chill” echt iets voor jou.

Sommige jongens vinden een rugzak echter makkelijker dan een schoudertas. De Kunstboer heeft ook een aantal zeer stoere rugzakken ontworpen, zoals de “Tiger”. Deze rugzak met afbeelding van een tijger is zo echt, dat het lijkt alsof hij echt naar je gromt.

Kun je onverhoopt niet slagen bij die zeer mooie collectie van De Kunstboer? Geen paniek, ook van diverse andere merken heeft Hippebeestjes.nl zeer coole kindertassen voor jongens in het assortiment!
Shop nu deze stoere jongenstassen bij Hippebeestjes.nl!

P.S. Natuurlijk heeft De Kunstboer ook zeer hippe meisjestassen opgenomen in haar collectie, dus zoek je een leuke meisjestas, neem dan vooral ook een kijkje in de webshop.

Ans