Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Dribbel DMC gratis borduurpatroon Dribbel DMC gratis borduurpatroon
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Pannenlap jurkje gratis haakpatroon Pannenlap jurkje gratis haakpatroon
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
moeders

Gratis inpaklijst samenstellen voor wintersport en alle vakanties

Voor een skivakantie moet je altijd veel meenemen en aan veel dingen denken. En als je iets vergeet (wat mij elke keer wel overkomt) dan betaal je in een skidorp de hoofdprijs voor handschoenen, zonnecreme, enzovoort! Daarom zijn inpaklijstjes altijd wel handig. Een tijdje geleden kreeg ik info over inpaklijst.nl.

Inpaklijst.nl is een website waar je snel en gratis een op maat gemaakte vakantiechecklist kunt maken. Het is hun bedoeling om je snel en zonder veel moeite een overzicht te geven van de dingen die je mee kan nemen op vakantie. Daarbij vragen ze geen persoonlijke gegevens zoals naam en adres maar alleen de gegevens die van belang zijn om de reis in kaart te brengen en zo te kunnen bepalen wat er precies nodig is tijdens de reis.

En …………. natuurlijk te gebruiken bij elke vakantie !!!!!!!!!!!!!!!!