Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Fotomozaiek gratis online maken en afdrukken Fotomozaiek gratis online maken en afdrukken
  • Haakpatronen diverse honden rassen Haakpatronen diverse honden rassen
moeders

Gratis inpaklijst samenstellen voor wintersport en alle vakanties

Voor een skivakantie moet je altijd veel meenemen en aan veel dingen denken. En als je iets vergeet (wat mij elke keer wel overkomt) dan betaal je in een skidorp de hoofdprijs voor handschoenen, zonnecreme, enzovoort! Daarom zijn inpaklijstjes altijd wel handig. Een tijdje geleden kreeg ik info over inpaklijst.nl.

Inpaklijst.nl is een website waar je snel en gratis een op maat gemaakte vakantiechecklist kunt maken. Het is hun bedoeling om je snel en zonder veel moeite een overzicht te geven van de dingen die je mee kan nemen op vakantie. Daarbij vragen ze geen persoonlijke gegevens zoals naam en adres maar alleen de gegevens die van belang zijn om de reis in kaart te brengen en zo te kunnen bepalen wat er precies nodig is tijdens de reis.

En …………. natuurlijk te gebruiken bij elke vakantie !!!!!!!!!!!!!!!!