Gerelateerde artikelen

  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Eerste zoen speciaal of is hoeveelheid bepalend Eerste zoen speciaal of is hoeveelheid bepalend
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Kussen versieren met organza rozen Kussen versieren met organza rozen
  • Liefde op een stokje is gezond Liefde op een stokje is gezond
  • Kerstuitjes in de kerstvakantie Kerstuitjes in de kerstvakantie
eropuit

Filmtip 'AND ME' is romantische film

Liefde kent geen grenzen. De nieuwe film &ME, die vanaf 14 maart 2013 in de bioscoop te zien is, vertelt het verhaal van een bijzondere, onconventionele liefdesrelatie die verder reikt dan je in eerste instantie zou verwachten.
De 40-jarige Eduard is een homoseksuele, gedesillusioneerde jurist, die zijn leven in Berlijn verruilt voor een nieuwe start als topambtenaar bij het Europees Parlement in Brussel. Daar ontmoet hij de mooie, idealistische stagiaire Edurne uit Spanje, die net is ontsnapt aan haar overbezorgde moeder. Edurne valt meteen voor Eduard, een knappe, elegante man waarmee ze dolgraag gezien wil worden. Eduard laat zich impulsief door Edurne meevoeren, verrast door de genegenheid die hij voelt voor de jonge levenslustige vrouw. Hij zou het zelfs liefde kunnen noemen, want liefde: c’est bizarre.

Dan verschijnt de aantrekkelijke Richard ten tonele. Zowel Eduard als Edurne zijn direct gefascineerd door hem. Is Richard de schakel die hen bij elkaar houdt, of is hij juist degene die hen uit elkaar drijft?

YouTube voorvertoningsafbeelding