Gerelateerde artikelen

  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek
  • Bouwplaat wasdroger als sinterklaas surprise Bouwplaat wasdroger als sinterklaas surprise
  • Kellybag van Hermes als bouwplaat tas Kellybag van Hermes als bouwplaat tas
  • Vrolijke figuren van papiermache knutselen Vrolijke figuren van papiermache knutselen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje

Moederdagtip: Kunststof mozaïeksteentjes Vario

In de zoektocht naar leuke, nieuwe artikelen stuitte ik op de kunststof mozaïeksteentjes van Cristallo. Deze mozaïeksteentjes (genaamd “Vario”) waren al verkrijgbaar in een mix van 11 verschillende kleuren, maar sinds kort zijn de verschillende kleuren ook per kleur te verkrijgen in klein- en grootverpakking.
Cristallo is een gerenommeerd bedrijf dat vooral complete mozaïekpakketjes voor kinderfeestjes thuis, kindervakantiewerk, familiedagen, schoolaangelegenhede zoals Moederdag, Koningsdag etc. aanbiedt.
Ideaal om een knutselactiviteit leuk, origineel en soepel te laten verlopen. Voor eigen creaties zijn zeker ook de losse mozaïeksteentjes ideaal: zo kun je je eigen kleurensamenstelling bepalen, je eigen achtergrond kiezen. Omdat de mozaïeksteentjes lichtgewicht zijn, is het eindresultaat ook veel lichter dan een mozaïek met glas- of keramieksteentjes. Wanneer je alles ingevoegd hebt, zal het eindresultaat verbluffend mooi worden!Wil je bijvoorbeeld voor Moederdag een leuk en origineel cadeau laten maken (zeker ook geschikt als klassikale activiteit!), dan raden wij Cristallo aan en dan met name de kunststof mozaïeksteentjes.
Cristallo heeft ook een Facebookpagina waarop hun nieuwtjes te lezen zijn. Wanneer je hun pagina “liked”, maak je elke maand kans op een knutselpakket naar keuze! Het kost je niks, je hoeft alléén maar hun pagina “leuk te vinden”.