Gerelateerde artikelen

  • Kasteelfeest en hoe larpen Kasteelfeest en hoe larpen
  • Testament of youth vertelt een drama Testament of youth vertelt een drama
  • Barbecue voor onderweg en tips barbecueën Barbecue voor onderweg en tips barbecueën
  • Halloween spanning en sensatie tijdens thrillercity Halloween spanning en sensatie tijdens thrillercity
  • Reserve huissleutel verstoppen, maar waar ? Reserve huissleutel verstoppen, maar waar ?
  • Filmtip 'La vie d’Adèle' is ontroerend liefdesverhaal Filmtip 'La vie d’Adèle' is ontroerend liefdesverhaal
eropuit

Filmtip: 'Side Effects' is spannende psychologische thriller

De onderstaande film is superspannend, Side Effects, met de altijd fijn om naar te kijken Jude Law en Channing Tatum. Het is de laatste spannende psychologische thriller van Soderbergh en vanaf 14 maart 2013 in de bioscoop.

Vergeet nooit de bijwerkingen in de bijsluiter van een nieuw medicijn te bestuderen. In de psychologische thriller Side Effects krijgt de zwaar depressieve Emily (Rooney Mara) als laatste redmiddel een nieuw medicijn genaamd Ablixa voorgeschreven door haar jonge psychiater Dr. Jon Banks (Jude Law), omdat ze niet op gangbare medicijnen reageert. Dit werkt; Emily wordt langzaam beter. Maar dan wordt de echtgenoot (Channing Tatum) van Emily op brute wijze doodgestoken en de politie vindt Emily met het mes in haar handen. Ze heeft echter geen flauw idee wat er gebeurd is. Dr. Banks gaat op onderzoek uit en probeert met hulp van Dr. Victoria Siebert (Catherine Zeta-Jones) te achterhalen wat er is gebeurd.

De regie van Side Effects is in handen van Steven Soderbergh (onder andere bekend van de Ocean’s filmsErin Brockovich en Traffic). De befaamde regisseur heeft aangekondigd dat dit zijn laatste film zal zijn. Vanaf 14 maart 2013 is deze spannende thriller in de bioscoop, voor wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, bekijk de trailer!

YouTube voorvertoningsafbeelding