Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
moeders

Vriendjes voor altijd, een boekje over verdriet en afscheid nemen

Een in rijmvorm geschreven verhaal met een boodschap voor jonge kinderen. Een boekje over verdriet en afscheid nemen.

Lezenderwijs leren
Vriendjes voor Altijd is het derde boekje van Uitgeverij Madelief. Net als in de eerste twee boekjes, Draakje leert het wel en Egeltje Prik, zit in dit verhaal een boodschap verstopt. Het boekje gaat over Bijtje Biba die vriendjes wordt met een ééndagsvlieg. Samen beleven ze de dag van hun leven. Maar dan komt de tijd om afscheid te nemen. In een voor kinderen begrijpelijke taal komen onderwerpen zoals verdriet en afscheid aan bod. Ondanks dat is het een vrolijk boekje met lieve hoofdfiguurtjes. De kleurrijke illustraties van Ineke Koene laten het verhaal echt tot leven komen.

Steun aan goede doelen
Uitgeverij Madelief steunt 2 goede doelen: met de aankoop van haar eerste twee boekjes gaat 10% naar de Vereniging Kaisz die zich inzet voor kinderen met reumatische, auto-immuun en auto-inflammatoire ziekten. Van de opbrengst van het derde boekje, Vriendjes voor Altijd, gaat 10% naar Forza4Damian in de strijd tegen energiestofwisselingsziektes.

Bekijk alle boekjes op www.uitgeverijmadelief.nl (€ 9.95 per stuk)