Gerelateerde artikelen

  • Smileys en emoticons gebruiken en tips Smileys en emoticons gebruiken en tips
  • Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
eropuit

Tulpenland is leerzaam dagjeuit voor jong en oud

Het leerzame park “Fluwel’s Tulpenland” in Sint Maartenszee (NH) is voor jong en oud staat volledig in het teken van de tulp. Aan de hand van activiteiten, tentoonstellingen en excursies leer je spelenderwijs alles over een van de populairste bloemen ter wereld. Een bezoekje aan Tulpenland is een dagje vol verrassingen voor de hele familie. In de inspirerende omgeving zijn volop bloeiende tulpen te zien, ook in de zomer en het najaar.

In Tulpenland zijn verschillende inspiratietuinen ontworpen door onder meer tuindeskundigen Jacqueline van der Kloet en Modeste Herwig. Je kan een rondrit maken met een boerenwagen door de bollenvelden in het voorjaar en over het strand in de zomer. Gedurende het hele seizoen is er een wisselende kunsttentoonstelling. Zo zullen er onder meer tulpenschilderijen en beelden te zien zijn.

Tulpenland is gelegen in Sint Maartenszee (NH) dagelijks geopend van 30 maart tot en met 1 november 2013 inclusief zon- en feestdagen. Openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur, toegangsprijs bedraagt € 5,- per persoon (kinderen tot en met 2 jaar gratis). Het park is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers en honden aan een korte lijn zijn toegestaan. In de oudhollandse stolpboerderij is een gezellig restaurant waar je kunt genieten van smakelijke streekproducten.
Kijk voor meer informatie en een routebeschrijving op fluwelstulpenland.nl