Gerelateerde artikelen

  • Kamerplant wordt volgroeide boom Kamerplant wordt volgroeide boom
  • Puimsteen wat waarvoor Puimsteen wat waarvoor
  • Werken met mergel Werken met mergel
  • Beeldjes van papiermache maken Beeldjes van papiermache maken
  • Dikke dame van papiermache maken Dikke dame van papiermache maken
  • Vietnamese maskers maken Vietnamese maskers maken

Beeldhouwen in speksteen, onyx, albast, serpentijn, marmer

Een aanrader voor iedere beginner! Van veel steensoorten worden de eigenschappen en de bewerkingswijze besproken: speksteen, onyx, albast, serpentijn en marmer. Ook de gereedschappen komen uitgebreid aan bod. Het proces van de ruwe steen tot een afgewerkt beeld wordt in dit boek uitgebreid getoond. Niet alleen de techniek wordt grondig besproken en geïllustreerd met stap voor stap foto’s en tekeningen, maar ook het ontwerpen en de vormgeving van een beeld komen aan de orde.

Bestellen, klik op :
Werken met speksteen