Gerelateerde artikelen

  • Kalebas als vogelhuisje of voederbakje Kalebas als vogelhuisje of voederbakje
  • Bijen houden tips en belangrijke informatie Bijen houden tips en belangrijke informatie
  • Bijen plekje geven in eigen tuin Bijen plekje geven in eigen tuin
  • Vogelhuisje maken met weinig materialen Vogelhuisje maken met weinig materialen
  • Vocht in huis bestrijden doet de vrouw Vocht in huis bestrijden doet de vrouw
  • Vogelhuisje en nestkastje zelf maken Vogelhuisje en nestkastje zelf maken
eropuit

Ontspannen vakantie aan zee in de natuur

Vlak aan zee, geen boulevard of strandtoerisme maar rust en natuur, alleen bos en duin scheiden jou nog van de branding. Deze boswachterswoning ligt op nog geen halve kilometer van het strand. De bossen worden richting het duin steeds lager en grilliger tot er alleen nog maar struiken van enkele decimeters hoog zijn. Het landschap wordt gevormd door een keten van landgoederen die de Manteling van Walcheren wordt genoemd.
Landgoed Westhove, van vóór 1277, Duinbeek van rond 1350 en Berkenbosch, Eikenoord en Randduin uit de zeventiende eeuw. In deze parkbossen zijn in het voorjaar volop bloeiende stinsenplanten te vinden. Zoals de sleutelbloem, het sneeuwklokje en de bosanemoon. Al zal er dit voorjaar waarschijnlijk geen plekje meer te reserveren zijn en moet je er in de zomer of volgend voorjaar van genieten. De woning is te boeken via de website van Staatsbosbeheer.
Begane grond: hal, woonkamer met een open keuken, badkamer met ligbad, douche en wastafel, afzonderlijk toilet. Op de 1e verdieping: twee tweepersoons slaapkamers (één tweepersoonsbed met kinderbed en twee éénpersoonsbedden). Schuur voor onder andere fietsenberging. Tuin met terras en tuinmeubilair.
Geheel centrale verwarming, kleurentelevisie, dvd-speler, radio/cd-speler en telefoon, complete keuken inclusief oven, magnetron en vaatwasser, ligbad en douche, kinderstoel en kinderbedje aanwezig.