Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
moeders

Ondergoed van wol of zijde voor kinderen en volwassenen

Bij sommige kinderen hoef je niet aan te komen met het warme wollen of zijden ondergoed. “Mam ik heb zweet” hoor je dan vanaf dat ze kunnen praten. Maar misschien was het toen niet de juiste keuze ondergoed en is het wel iets voor moeders, als eeuwige koukleum.

Toch hebben heel veel kinderen baat bij warm ondergoed: De kinderen die in de wintermaanden gekleed gaan in katoenen ondergoed hebben vaak moeite om hun eigen lichaamswarmte vast te houden. Er gaat veel energie verloren in het afgeven van warmte aan de omgeving. Door het dragen van wollen ( -zijden ) ondergoed blijven ze beter bij zichzelf en kunnen ze zo hun aandacht richten op andere belangrijke zaken.
Bekijk het mooie ondergoed bij schaapskleren.com zowel voor kinderen als volwassenen.