Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
moeders

Ondergoed van wol of zijde voor kinderen en volwassenen

Bij sommige kinderen hoef je niet aan te komen met het warme wollen of zijden ondergoed. “Mam ik heb zweet” hoor je dan vanaf dat ze kunnen praten. Maar misschien was het toen niet de juiste keuze ondergoed en is het wel iets voor moeders, als eeuwige koukleum.

Toch hebben heel veel kinderen baat bij warm ondergoed: De kinderen die in de wintermaanden gekleed gaan in katoenen ondergoed hebben vaak moeite om hun eigen lichaamswarmte vast te houden. Er gaat veel energie verloren in het afgeven van warmte aan de omgeving. Door het dragen van wollen ( -zijden ) ondergoed blijven ze beter bij zichzelf en kunnen ze zo hun aandacht richten op andere belangrijke zaken.
Bekijk het mooie ondergoed bij schaapskleren.com zowel voor kinderen als volwassenen.