Gerelateerde artikelen

  • Werkbeschrijving geurkussentjes Werkbeschrijving geurkussentjes
  • Genealogie is ook een hobby Genealogie is ook een hobby
  • Veilige app tips voor kinderen Veilige app tips voor kinderen
  • Welke schooltas voor de brugklas Welke schooltas voor de brugklas
  • Middelbare school keuze tips Middelbare school keuze tips
  • Kussens snel nieuwe look geven Kussens snel nieuwe look geven
moeders

Groene woonkamer en tuinkamer digitaal inrichten

Een app waarmee de keuze voor terrasmeubelen eenvoudiger wordt gemaakt. Kies je de loungeset, loveseat of toch de klassieke fauteuil? Met het groeiende aanbod van tuinmeubelen wordt de keuze steeds moeilijker.
De KETTLER Outdoor Living app voor de iPad en (binnenkort) ook voor Android, maakt het gemakkelijker met 360° aanzichten, zoominstellingen, lifestylefoto’s en adviezen welke producten goed bij elkaar passen.

De inrichting van het terras is net zo belangrijk als voor het interieur geworden. Is een stijl kiezen nog redelijk makkelijk, als het op kleuren aankomt is er meer inbeeldingsvermogen nodig. De KETTLER Outdoor Living app maakt het consumenten, verkoopadviseurs en tuinarchitecten gemakkelijker een beeld te krijgen en te geven van combinaties zoals stoelen en kussens.

Inspirerende voorbeelden, uitgebreide productbeschrijvingen en veel nuttige technische informatie ronden het aanbod af. De navigatie is duidelijk gestructureerd, het gebruikersoppervlak aansprekend en overzichtelijk vormgegeven.
De KETTLER Outdoor Living App is gratis te downloaden voor de iPad (mini) via iTunes.