Gerelateerde artikelen

  • Kindercorso en bloemencorso Kindercorso en bloemencorso
  • Naar strand Scheveningen met de boot Naar strand Scheveningen met de boot
  • Bus varen en rijden in Rotterdam Bus varen en rijden in Rotterdam
  • Ballonvaren met feestelijk programma Ballonvaren met feestelijk programma
  • Zeilen op Waddenzee en meer Zeilen op Waddenzee en meer
  • Kanoroute varen op Nieuwkoopse Plassen Kanoroute varen op Nieuwkoopse Plassen
eropuit

Varend brunchen met Pasen

Op 1e en 2e Paasdag zal Rederij Leerdam stijlvolle brunch vaarten in lentesfeer verzorgen. De sfeervol versierde en ingerichte schepen varen, na ontvangst door de Paashaas, vanuit Leerdam over de Linge, stroomopwaarts richting Geldermalsen. Tijdens deze tocht door de Betuwe zijn de dikke knoppen van de fruitbloesems of misschien zelfs de eerste bloemetjes te zien, als voorbode van de Lente.
De vaart gaat langs de dorpjes Leerdam, Asperen (Fort Asperen), Acquoy en Rhenoy, met een spannende passage door de sluizen van de Hollandse Waterlinie.Tijdens de brunchvaart van 2,5 uur kan de hele familie in een lekker ontspannen sfeer genieten van een uitgebreid brunchbuffet met o.a. ovenverse broodjes, paasbrood, diverse salades, vers gerookte zalm, heldere soep, roerei met champignons, uitgebakken spek, gekookte eieren, flensjes, yoghurt, fruitsalade, diverse soorten luxe vleeswaren, internationaal kaasplateau, zoetwaren en natuurlijk koffie, thee, melk en jus d’orange.
Deelname is uitsluitend via reservering, maar wees er snel bij want voor deze unieke belevenis geldt, Vol….is helaas vol.
Reserveren? Surf snel naar rederijleerdam.nl