Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
eropuit

Voorjaarsfair Lentiade 2013 is lifestyle evenement

Om in de lentesfeer te komen bezoek je met de hele familie in maart/april de Lentiade, dé voorjaarsfair voor de hele familie in de sfeervolle landelijke omgeving van het Lingebos te Vuren.  Het 100-jaar oude Lingebos ligt aan de A15, tussen glasstad Leerdam en vestingstad Gorinchem.
Alles op het gebied van country lifestyle, duurzame kunst, mode, tuinmeubelen, persoonlijke verzorging, culinaire lekkernijen. Gedurende drie dagen staan witte tenten opgesteld met alles wat bij de lente hoort: proeven, shoppen, landelijk leven, demonstraties, workshops, bloesems en een beetje Pasen.

De rederij Leerdam verzorgt speciale Lentiade rondvaarten over de Linge. En voor kinderen worden creatieve workshops georganiseerd zoals paastuintjes zaaien, bloeiende paastakken maken, schminken en gipsbeeldjes verven.
Voor de juiste data en alle informatie surf je naar www.lentiade.nl