Gerelateerde artikelen

  • Drinkglas als waxinelicht houder versieren Drinkglas als waxinelicht houder versieren
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Takkenlamp zelf maken en versieren Takkenlamp zelf maken en versieren
eropuit

Voorjaarsfair Lentiade 2013 is lifestyle evenement

Om in de lentesfeer te komen bezoek je met de hele familie in maart/april de Lentiade, dé voorjaarsfair voor de hele familie in de sfeervolle landelijke omgeving van het Lingebos te Vuren.  Het 100-jaar oude Lingebos ligt aan de A15, tussen glasstad Leerdam en vestingstad Gorinchem.
Alles op het gebied van country lifestyle, duurzame kunst, mode, tuinmeubelen, persoonlijke verzorging, culinaire lekkernijen. Gedurende drie dagen staan witte tenten opgesteld met alles wat bij de lente hoort: proeven, shoppen, landelijk leven, demonstraties, workshops, bloesems en een beetje Pasen.

De rederij Leerdam verzorgt speciale Lentiade rondvaarten over de Linge. En voor kinderen worden creatieve workshops georganiseerd zoals paastuintjes zaaien, bloeiende paastakken maken, schminken en gipsbeeldjes verven.
Voor de juiste data en alle informatie surf je naar www.lentiade.nl