Gerelateerde artikelen

  • Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras
  • Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken
  • Fluitjes maken met en in de natuur Fluitjes maken met en in de natuur
  • Kamerplant wordt volgroeide boom Kamerplant wordt volgroeide boom
  • Mini hoge hoed maken voor de jaarwisseling Mini hoge hoed maken voor de jaarwisseling
  • Plantenpotjes snel en makkelijk decoreren Plantenpotjes snel en makkelijk decoreren
eropuit

Exotische plantenmarkt op tweede pinksterdag

Jaarlijks op 2e pinksterdag wordt de Exotische Plantenmarkt gehouden met deelnemers uit Nederland , België en Duitsland. Op de Loswal , tussen stationsstraat en parallelstraat in Haps bij Nijmegen, zijn weer diverse standhouders aanwezig met een divers aanbod aan exotische planten en zaden en toebehoren. Naast palmen en bananen en zaden zijn er een keur aan tropische en subtropische planten te koop die met bescherming ook in de tuin kunnen overwinteren. Ook kuipplanten ( die binnen vorstvrij overwinteren ) zijn verkrijgbaar.
Er zijn deze dag ook veel exotische planten deskundigen aanwezig van de diverse Exotische Plantenfora in de Benelux. Uiteraard zijn de deelnemers ook deskundig op het gebied van verzorging en (winter)bescherming.
De toegang is gratis en de openingstijd is van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Kijk voor de laatste info op exotischeplantenbeurs.tk