Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Haakpatroon eendje haken Haakpatroon eendje haken
  • Dieren leren tekenen gratis online Dieren leren tekenen gratis online
  • Tekenen leren online Tekenen leren online
  • Schminkvoorbeelden en hoe schminken Schminkvoorbeelden en hoe schminken
  • Speelgoed voor vogel maken Speelgoed voor vogel maken
moeders

Voor baby en peuter balans in spelen en leren

Door middel van aanraking en tast leren baby’s en peuters hun nieuwe wereld beter begrijpen. Vooral in de eerste kinderjaren is alles wat nieuw is bijzonder boeiend en betoverend. Elke dag herontdekken kinderen de wereld.
Voor ouders is de prioriteit tijdens deze spannende ontdekkingstocht dat hun kroost gelukkig is. Ouders zijn dol op de producten van Fisher-Price® die naast speelplezier ook vaardigheden stimuleren in verschillende ontwikkelingsstadia, zonder kindjes onder druk te zetten.

Al jaren helpt Fisher-Price® ouders ervoor te zorgen dat de pret nooit ontbreekt bij het spelend leren. Dat kan op fysiek gebied zijn, maar ook op sociaal/emotioneel of cognitief gebied. Een goed voorbeeld is het ontwerp van een heerlijk speelkleed dat mama’s kleine engel op de buik of de rug in een kleurrijke wereld laat liggen. Een andere innovatie is de iPad-houder, die kindvriendelijke virtuele avonturen met een tablet garandeert. Om de balans tussen spelen en leren te bewaken en ervoor te zorgen dat kinderen lol hebben bij het leren, werkt Fisher-Price® al jaren intensief samen met ouders. Fisher-Price® begeleidt moeders in de eerste stappen van een kind in die bijzondere levensreis van 0 tot 5 jaar.
Maak je keuze uit het Fisher-Price® speelgoed.