Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
moeders

Leuke vakantie voor jong en oud

Vakantiefeest voor de kinderen én voor de ouders. Op Kids & Co bestemmingen van Corendon worden er voor de kids volop leuke activiteiten georganiseerd, waar ze de hele dag plezier aan beleven. En zeg nou zelf: als de kinderen lol hebben dan kan jouw vakantie toch eigenlijk ook niet meer stuk?

Op alle Kids & Co bestemmingen worden dagelijks leuke spelletjes en activiteiten voor kinderen georganiseerd. Dansen en gek doen met Loeloe & Tijger, een hotel bouwen met Professor Zonnesteek en achter de dieren aan met Stef de Eco Sjef. Natuurlijk is er ook een mini-disco en nog heel veel meer leuks.

Vakantie Griekenland met de kids
Kreta is een leuke bestemming voor het hele gezin. Met 7 zwembaden, een groot speelterrein en leuke Kids & Co activiteiten heb je bij Vasia Beach geen kind aan je kroost. Het hotel ligt net buiten het autentieke vissersdorpje Sisi. Hier is van alles te vinden: gezellige restaurantjes, cafe’s en bars, maar ook verschillende leuke winkeltjes. Sisi ligt aan de voet van een hoge berg, waar je prachtige wandelingen kunt maken of bijvoorbeeld kunt mountainbiken.