Gerelateerde artikelen

  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Film Die laatste zomer is prachtige roman Film Die laatste zomer is prachtige roman
  • Film Amy vertelt uniek levensverhaal Film Amy vertelt uniek levensverhaal
  • Film Zurich vertelt een drama Film Zurich vertelt een drama
  • Kerstvakantie in winters openluchtmuseum Kerstvakantie in winters openluchtmuseum
eropuit

Filmtip: 'Snitch' is waargebeurd verhaal

De nieuwe film ‘Snitch’ is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en is vanaf 18 april 2013 in de bioscoop. Dwayne Johnson gaat undercover in drugswereld om zoon te redden

Stel, je zoon hangt ten onrechte een zware gevangenisstraf boven het hoofd vanwege een drugsdeal. Hoe ver zou jij gaan om deze straf te reduceren en zijn naam te zuiveren?
In de nieuwe film Snitch maakt zakenman John (Dwayne Johnson) een deal met de overheid om zijn zoon uit de gevangenis te redden. Hij moet hiervoor undercover gaan om een beruchte drugsdealer te ontmaskeren. Om te infiltreren in de drugswereld schakelt hij de hulp in van één van zijn jonge werknemers, die beter bekend is met deze gevaarlijke wereld. Snitch is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Dwayne Johnson, ook wel bekend als ‘The Rock’ is professioneel worstelaar en voornamelijk bekend van zijn rollen in actiefilms, zoals The Scorpion KingGI Joe: Retaliation en Fast & Furious 6. In Snitch zien we hem van een andere, emotionelere kant. Benieuwd geworden?
Naast Dwayne Johnson, spelen Susan Sarandon, Nadine Velazquez en Jon Bernthal in de aangrijpende film Snitch van regisseur Ric Roman Waugh.

YouTube voorvertoningsafbeelding