Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
moeders

Baby en alle kids veilig in de zon met UV – kleding

Veilig spelen in de zon, dat is de gedachte achter een Frans uv-kledingmerk. Door de UVP50+ bescherming kunnen baby’s gerust mee naar het strand of het zwembad en zijn kinderen goed beschermd tegen zonnebrand.
De T-shirts, swimsuits en zwembroeken geven de hoogst mogelijke UV-factor en beschermen de huid daarnaast tegen chloor, zeezout en zand. De badkleding is gemaakt van soepele stof waardoor het gemakkelijk aan en uit kan. Er is een ruime keuze uit vrolijk gekleurde dessins voor baby’s en kinderen.
De designs zijn ontworpen door een Franse surfer die zijn kennis van uv-kleding combineert met zijn passie voor graffiti en grafisch ontwerpen.

Bescherming tegen UV-straling
Kinderen spelen dankzij deze kleding veilig in de zon, zonder zorgen over latere huidproblemen. De UV-kleding van 4BB2 beschermt de meest kwetsbare delen van de huid tegen UV-straling. Ze hoeven niet steeds ingesmeerd te worden en kunnen met de goed afsluitende pakken onbezorgd in de zon spelen.  Gezichtje, armen en benen een keer goed insmeren, petje op en de kinderen kunnen buiten heerlijk hun gang gaan.

Kijken en kopen doe je bij musjes.com/uv-kleding , waar dit seizoen het merk 4BB2 wordt gepresenteerd.