Gerelateerde artikelen

  • Rozen van papier en papieren rozen maken Rozen van papier en papieren rozen maken
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Chocoladeletter maken en opeten Chocoladeletter maken en opeten
  • Brede retro armband restylen Brede retro armband restylen
  • Haken en breien met katoenspagetti Haken en breien met katoenspagetti
  • Wecken van groenten en fruit tips en hints Wecken van groenten en fruit tips en hints
eropuit

Knopenketting of Knopenarmband

Knopen zijn niet alleen nuttig en handig om kledingstukken bijeen te houden of op te leuken. Vele andere mooie dingen, zoals sieraden, kunnen er mee gemaakt worden. Oma’s Knopendoos (wie kent die oude doos van oma niet?), maakt de mooiste dingen van knopen. Wellicht kent u haar al van braderieën, highteas of fairs.

Voor iedereen die het leuk vindt om zelf aan de slag te gaan met knopen, organiseert ‘Oma’s Knopendoos’ een aantal workshops in Dalfsen en omgeving. Je kunt kiezen uit het maken van een armband of een ketting. Voor mensen die eerder een workshop hebben gevolgd zijn er speciale avonden voor gevorderden. Alle materialen zijn in de prijs inbegrepen. Er zijn meer dan ruim voldoende knopen aanwezig, dus je hoeft jouw eigen knopen niet mee te nemen. Maar als je speciale knopen hebt die je wil verwerken, kan dat natuurlijk wel!
Voor de eerstvolgende data workshops in Dalfsen (Marshoekersteeg) en voor inschrijven ga je naar de website www.omasknopendoos.nl