Gerelateerde artikelen

  • Speelgoed voor vogel maken Speelgoed voor vogel maken
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Nep spin met terrarium Nep spin met terrarium
  • Playmobil en lego voor lage prijs Playmobil en lego voor lage prijs
  • Kinderwinkel online met extra aandacht Kinderwinkel online met extra aandacht
  • Schommel en bolderwagen kopen Schommel en bolderwagen kopen
moeders

Speelgoed winkel: Toys R Us

Nog nooit zo’n grote speelgoedwinkel gezien als de Toys R Us op Times Square in New York. Als je wil, kan je hier zeker wel een dagje terecht! Bij de ingang staat een enorme draaimolen en als je doorloopt tref je een levensgrote dinosaurus aan met grommende geluiden, het empire state building van lego gebouwd en vele verdiepingen met veel, erg veel speelgoed! Het is bijna meer een attractiepark dan een winkel. Tja de koffer (en het budget) lieten het niet toe, maar anders had ik onze Sinterklaas en Kerstman best een handje kunnen helpen.