Gerelateerde artikelen

  • Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken
  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
  • Vlaggetjes slinger maken doe je samen Vlaggetjes slinger maken doe je samen
  • Hoe 3D kaarten maken en diverse tips Hoe 3D kaarten maken en diverse tips
  • Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen
moeders

Moederdag cadeautjes en moederdag kaarten

Beste moeders, over precies een maand is het alweer Moederdag (13 mei 2013, tweede zondag in mei). Een mooi moment om alvast voorzichtig na te denken over de cadeautjes die je van je man of kinderen zou willen hebben. Natuurlijk gaat er niets boven een echte tekening van je kroost, maar als zij wat ouder worden, kun je fluiten naar de tekening.

Greetz heeft sinds dit jaar een nieuwe Moederdagcadeau pagina waar naast de kaartjes nu ook de leukste cadeautjes zijn verzameld zijn. Hier kun je vast wel iets leuks uitkiezen om op je wenslijstje te zetten. Bijvoorbeeld een mooi boeket bloemen, chocolade of een heerlijk leesboek. Alle cadeaus bij elkaar, handig voor de moeders van Nederland.

Aan de mannen is ook gedacht. Zij kunnen gemakkelijk hun geschenk (en die van de kinderen) bestellen na hun werk. Bestellingen voor 20.00 ’s avonds worden namelijk nog dezelfde avond verwerkt en de volgende dag al bezorgd.
Geen gehaast meer op tijd in de winkel te zijn, maar gewoon makkelijk na het avondeten achter de PC of tablet (Greetz app).