Gerelateerde artikelen

  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
  • Kellybag van Hermes als bouwplaat tas Kellybag van Hermes als bouwplaat tas
  • Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken
  • Gratis patronen papieren tas om zelf te maken Gratis patronen papieren tas om zelf te maken
  • Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken
moeders

Moederdag cadeautjes en moederdag kaarten

Beste moeders, over precies een maand is het alweer Moederdag (13 mei 2013, tweede zondag in mei). Een mooi moment om alvast voorzichtig na te denken over de cadeautjes die je van je man of kinderen zou willen hebben. Natuurlijk gaat er niets boven een echte tekening van je kroost, maar als zij wat ouder worden, kun je fluiten naar de tekening.

Greetz heeft sinds dit jaar een nieuwe Moederdagcadeau pagina waar naast de kaartjes nu ook de leukste cadeautjes zijn verzameld zijn. Hier kun je vast wel iets leuks uitkiezen om op je wenslijstje te zetten. Bijvoorbeeld een mooi boeket bloemen, chocolade of een heerlijk leesboek. Alle cadeaus bij elkaar, handig voor de moeders van Nederland.

Aan de mannen is ook gedacht. Zij kunnen gemakkelijk hun geschenk (en die van de kinderen) bestellen na hun werk. Bestellingen voor 20.00 ’s avonds worden namelijk nog dezelfde avond verwerkt en de volgende dag al bezorgd.
Geen gehaast meer op tijd in de winkel te zijn, maar gewoon makkelijk na het avondeten achter de PC of tablet (Greetz app).