Gerelateerde artikelen

  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
  • Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier
  • Gratis kleine baby borduurpatronen Gratis kleine baby borduurpatronen
  • Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes
  • Kleine tuin lampion zelf maken Kleine tuin lampion zelf maken
moeders

Handige thermo babyfles die meegroeit tot sportfles

Handige thermo babyfles die meegroeit tot sportflesDe handige thermische baby- en kinderfles is een aanrader. Hij ziet er mooi uit en is super handig. Deze thermische fles kan dranken tot maar liefst 10 uur warm of koud houden. Ideaal voor onderweg, naar de opvang of school, tijdens het winkelen en in de auto. Met de zomer op komst is de fles met koud drinken zeer praktisch op warme dagen, aan het strand, het zwembad of onderweg in de bloedhete auto.

Voor baby’s kan de fles zowel kunstvoeding als moedermelk warm houden; er zit standaard een soepele siliconen speen op. De fles is zelfs geschikt voor het afkolven en bewaren van moedermelk. Naarmate het kindje groeit kunnen er een drinktuit en handvaten op de fles zodat dreumesen hem zelf vast kunnen houden.

Handige thermo babyfles die meegroeit tot sportfles 1Grotere kinderen hebben er nog plezier van want de knalgele sportdop met opklapbare drinktuit geeft een sportieve uitstraling. De fles groeit dus echt met het kind mee.

  • Handig: er staat een maatverdeling aan de binnenkant van de fles.
  • De roestvrijstalen fles is vrij van giftige stoffen zoals BPA, meer bacterie-resistent dan plastic en smaak- en geurvrij.
  • De fles onderscheidt zich van andere thermosflessen door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden (speen, tuit en drinkdop) én vanwege zijn innovatieve ontwerp: de fles heeft een wijde hals met een vaste plastic ring zodat er nooit rvs-deeltjes in de vloeistof terechtkomen.

De fles wordt standaard geleverd met een speen en is verkrijgbaar in 120 ml en 200 ml, drinktuit met handset, drinkdop en extra spenen zijn apart verkrijgbaar.
Bekijken en bestellen doe je bij happykiddy.nl